2 din 3
2
Problemă (de clasa a 5-a cică) ..!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 16.01.08

Pisicile au labute. Numai fetele au picioare.
Deci: 7x2=14 picioare.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

oh mance-va politia… acuma facem aici teorii despre rucsaci, labe, picioare sau autobuze. scrie clar in primul post ca e vorba de un calcul matematic si nu de alta smecherii “logice” cum ca pisicuta are labe si nu picioare, sau ca pisicuta nu a fatat, sau ca embrionul are doar cateva saptamani de dezvoltare sau ca rucsacul nu ar avea capacitate sa care atatea patrupede. 10990 e raspunsul matematic, restul sunt presupusuri :D.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.10.05

am omis faptul ca fiecare fata are cate 7 saci….greseala mea de citire….concluzia…daca eram clasa a cincea si mi se dadea problema, probabil ca nu promovam….

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Macuser din: 11.10.05

1. Ce fetita poate sa care 7 rucsaci cu aproximativ 20 de kilograme de pisici in fiecare? = 140 de kg pe cap de prescolara? Ce e? Harterofilu’ steroidizat?
Asta fara sa calculam greutatea pisoilor.
2. Doi era mai lung dar chiar nu merita intrebarea tampita din “problema” asta.

Alt exemplu de intrebare tampita pe care n-o s-o uit niciodata: Un om vine acasa in fiecare zi, urca cu liftul pana la 6 si apoi inca 2 etaje pe jos pana la etajul 8 unde locuieste. In fiecare zi. De ce?
Raspunsul “logic” dupa mintea unor idioti ar fi ca e pitic si doar pana la butonul etajului 6 ajunge. Fara sa ma gandesc, pot sa scot 10 alternative viabile si 8 includ motive sexuale. Dar unii prosti considera ca daca imaginatia lor limitata nu poate scoate nici o varianta plauzibila, singura care o primesc pe mail e cea “logica”, singura corecta.

3. Sunt exact cate picioare are oricine fantezie sa-si imagineze. N-a zis nimeni ca sunt pisici pamantene nu? Alea din Alfa Centauri au numai 8 pe partea stanga, si inca 2 pe crestet, imediat sub anus.  Adica e totul OK sa calculezi “matematic” si presupui tampit ca pisicile au 4 picioare, INTOTDEAUNA, si fetitele prescolare 2 picioare, dar poti sa ignori ca situatia e improbabila, imposibila, sau chiar fantezista pentru majoritatea oamenilor cu minima inteligenta si IQ pozitiv, nu negativ si pentru restul care n-ati inteles.
Got it?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator

Exista si pisici siameze? Cu 2 labute anterioare si 4 posterioare? Le socotim ca 2 pisici sau ca una singura. O fiinta (fie animal) e considerata ca unitate daca are constiinta, inima, sau 4 picioare?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator

Daca vine blonda din Kill Bill cu sabia aia care poate sa-l taie si pe Dumnezeu si fetitele fac parte din Banda celor 40, numaram si picioarele intinse pe podeaua autobuzului? Oare geamurile autobuzului sunt incasabile si opresc picioarele retezate zburand in toate partile?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator

Numaram si politistii care au venit sa constate masacrul facut de Mireasa de mai sus?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator

Inca n-ati prins ideea? Problema e tampita pentru ca nu pune nici o regula. Sa incerci sa raspunzi conventional la ea, nu e sa gandesti ca un elev de clasa a 5a. Ah… cred ca sunt 100 de intrebari si raspunsuri pe care un copil le va imagina peste orice am putea sa debitam noi aici.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator

Dar sa revin. Asta fara nume, mai pune niste probleme din astea… admirabil efort.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

cheese Yessss! Huk is back!

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator

Stii cum fac 3 pisici in aceeasi camera? Miau, miau miua, miau miau… infernal de tare… si asta cand nu vorbesc una cu alta ca sunt suparate de la ultima partida de poker.
Dar 56 de suflete intr-un rucsac? Ce rucsac e ala frate? Si cine a reusit sa bage 56 de pisici intr-o bucata de panza. Eu am probleme sa trag de pe geam cand nu vrea ea, doar o singura matza. 56??? de 7 ori asta??? who the bip poate sa calculeze senin cate picioare sunt acolo, intr-un sac? Intrebarea interesanta era cati ochi mai sunt inca intregi. Sau cate zgarieturi a primit (asa-i trebuie) sadicul care si-a batut joc de bietele animale. Alo? Protectia animalelor? Iubitorii de pisici, unde sunteti? Luati-l pe Ăsta făra nume si bagati-l in 7 saci a cate sapte sași sa se invete minte.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
huk - 26 Martie 2008 07:58 AM

Stii cum fac 3 pisici in aceeasi camera? Miau, miau miua, miau miau… infernal de tare… si asta cand nu vorbesc una cu alta ca sunt suparate de la ultima partida de poker.
Dar 56 de suflete intr-un rucsac? Ce rucsac e ala frate? Si cine a reusit sa bage 56 de pisici intr-o bucata de panza. Eu am probleme sa trag de pe geam cand nu vrea ea, doar o singura matza. 56??? de 7 ori asta??? who the bip poate sa calculeze senin cate picioare sunt acolo, intr-un sac? Intrebarea interesanta era cati ochi mai sunt inca intregi. Sau cate zgarieturi a primit (asa-i trebuie) sadicul care si-a batut joc de bietele animale. Alo? Protectia animalelor? Iubitorii de pisici, unde sunteti? Luati-l pe Ăsta făra nume si bagati-l in 7 saci a cate sapte sași sa se invete minte.

Ai fost super răutăcios tipule… e decizia ta! Dar dacă eram Roxy îmi luai apărarea sau făceai un comentariu cu tentă pozitivă?

“huk nu are coarne pentru că este om, nu bou” cred că prin felul în care ai reacţionat ai cam schimbat ordinea cuvintelor în frază!!

Tot tu zici că dacă cineva ” mi-ar intreba sotia daca e incantata de Macbook-ul glossy pentru ca ar putea sa se macheze in fata lui, as considera-o o insulta misogina” , dar în cazul de faţă ai fost cumva misandrin?... la adresa lui Ăsta fără nume?... mă îndoiesc.

haris, un “acolit” al vostru zicea: “chiar si intre prieteni, lipsa bunului simt se amendeaza!” iar aici unul din cei mai mari Admini, altero, vine şi îţi face galerie la atacurile aduse mie.

Dacă ai o problemă personală cu mine sa ştii că de fapt nu cu mine o ai, ci cu tine… îţi poate explica mai în detaliu domnul psiholog cu al său “alias name” altero. Te apreciez pentru comentariile “acide”, nu îmi plac eufemismele chiar deloc, dar comportă-te aşa cu toţi, fii consecvent şi imparţial.

altero: ţi-ai călcat peste principii susţinând toată chestia asta a lui huk; “intoleranţă” “monopol”...

Pentru voi…  îmi ridic degetul arătător de la mâna dreaptă şi îl duc înspre obrazul drept…“balansându-l agaleş”; şi bineînţeles ridic cu putere sprânceana stângă.

Nu m-aş mira să “mi se taie iar curentul” de aici de pe forum…, s-a întâmplat în urma unei discuţii lejere prin PM cu unul dintre Admini…, probabil dacă am lansat afirmaţiile acestea “în public”... voi fi debranşat!!! mad

Anyway… bună dimineaţă ... la Iaşi ninge!

[ Modificat: 26 Martie 2008 01:33 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Andrei - zi odată răspunsul corect ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

forumul asta o ia din ce in ce mai mult pe carari…

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
Ǻﭏdяei - 26 Martie 2008 01:18 PM

bună dimineaţă ... la Iaşi ninge!

nu-i asa ca te plictisesti?
esti probabil in faza in care, indubitabil, esti atotstapinitorul adevarului absolut. s-ar putea sa ai dreptate, dar daca n-ai?!
depui un efort demn de o cauza mai buna…

si… te rog fara pm.
multumesc.

Semnătură 

 ǝʞıl ı

2 din 3
2