1 din 3
1
Apple e prost
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Oare o fi adevărat ce zice omul ăsta aici:
http://machinist.salon.com/feature/2008/03/18/true_enough_excerpt_2/index.html
că noi nu suportăm ca cineva să critice Apple câtuși de puțin ?

Eu zic că nu este adevărat și în acest thread hai să criticăm produsele Apple (nu prețurile din România, nu dealerii - astea se critică în alte thread-uri - doar produsele).

De ce ziceți voi că Apple e prost - argumentați vă rog.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

cine zice ala e ...
afirmatia lui e redundanta… cum ii spui unui fan nike ca nike e prost sau adidas e mai bun? reactia de aparare este instinctiva
e ca si cum i-am zice lui ca ma-sa e v*(#$
suporta critica? c’mon….

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
psergiu - 27 Martie 2008 04:04 AM

că noi nu suportăm ca cineva să critice Apple câtuși de puțin ?

Eu zic că nu este adevărat și în acest thread hai să criticăm produsele Apple (nu prețurile din România, nu dealerii - astea se critică în alte thread-uri - doar produsele).

De ce ziceți voi că Apple e prost - argumentați vă rog.

Ei, observă că mulți mac-fani exagerează cu amorul lor față de companie… are dreptate, în principiu.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

normal ca e prost daca:

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Eu zic că e un articol foarte obiectiv. Sunt abonat la New York Times și-mi amintesc ce comentarii incredibile am văzut la review-ul lui Pogue referitor la iPhone (un review per total pozitiv): fanaticii islamiști ar putea fi invidioși uneori pe unii fani ai mărului. Chiar îmi amintesc că un dereglat scria că oricine nu consideră iPhone a fi perfecțiunea întruchipată ar trebui trimis în epoca de piatră (sau ceva în genul ăsta).

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

De când lupul cățel au fost fani de diferite produse,fie ele electronice,fie mașini,fie orice.Acum o să ne uităm după ce zice nu știu cine.Mie nu-mi place apple că face produse care funcționează bine și arată și mai bine și nu am destui bani să le iau pe toate…Nu e vorba de fanatici,pur și simplu îmi place produsul apple și mă face fericit utilizarea lui,mă încântă.Hai să ne luăm și de Trabant Fan Club.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
CANARIS - 27 Martie 2008 07:10 AM

Eu zic că e un articol foarte obiectiv. Sunt abonat la New York Times și-mi amintesc ce comentarii incredibile am văzut la review-ul lui Pogue referitor la iPhone (un review per total pozitiv): fanaticii islamiști ar putea fi invidioși uneori pe unii fani ai mărului. Chiar îmi amintesc că un dereglat scria că oricine nu consideră iPhone a fi perfecțiunea întruchipată ar trebui trimis în epoca de piatră (sau ceva în genul ăsta).

doar ca Pogue e platit de apple smile...

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.07.06

Nu ştiu dacă noi, de pe acest thread, suntem aşa (eu unul sigur nu sunt), însă îi dau dreptate individului: cei mai fanatici useri i-am văzut în tabăra Apple, urmată de cea a fanilor Linux.

Semnătură 

96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

atata ca noi cam avem dreptate si aia cu linuxu… vai si-amar de capu lor raspberry. ia ca sunt fanatic hahaha!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Felicitari.  LOL

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Andu - 27 Martie 2008 03:37 PM

Nu ştiu dacă noi, de pe acest thread, suntem aşa (eu unul sigur nu sunt), însă îi dau dreptate individului: cei mai fanatici useri i-am văzut în tabăra Apple, urmată de cea a fanilor Linux.

Andule, daca un posesor de Ferrari intra intr-o discutie cu un Loganist iar cel din urma sustine ca masina lui este cea mai buna iar unul din argumentele cu care-si sustine afirmatia e ca “are toata lumea”, ferraristul are 2 optiuni: il omoara in secunda 2 sau se retrage din discutie si-l lasa in legea lui.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

deci vrei sa spui ca cei care au windows sunt impartiali? wink

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

Derek, evident că nu.

Magus, nu ştiu care e legătura cu ce am scris eu, dar referitor la ce zici tu acolo: de ce naiba nu-i laşi pe Zoso şi fanii lui în pace şi te bagi în gura lupului? De exemplu.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06
mediaconvertor - 27 Martie 2008 04:54 PM

Andule, daca un posesor de Ferrari intra intr-o discutie cu un Loganist iar cel din urma sustine ca masina lui este cea mai buna iar unul din argumentele cu care-si sustine afirmatia e ca “are toata lumea”, ferraristul are 2 optiuni: il omoara in secunda 2 sau se retrage din discutie si-l lasa in legea lui.

posesorul de Ferrari nu va intra niciodata intr-o astfel de discutie cu posesorul de Logan smile

eu vad problema destul de simplu. daca pentru necesitatile tale, apple isi face treaba bine, atunci mergi cu apple.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@Andu, gasesc justificat fanatismul utilizatorilor de sisteme unixbased vis-a-vis de popularele vitralii microsoftiste. Eu cand ma gandesc la o astfel de comparatie, vad lucrurile numai din prisma OS-ului. Si care lup, frate? Oligofrenul care se bate cu caramida-n piept ca a contribuit din plin la consolidarea pirateriei—- din cauza mea nu sugeţi p…lua pe situri străine să luaţi filme cu 16k şi altele—- din romania?

@Bogdan909, pai eu ce spun? Nu va intra intr-o astfel de polemica. Ori il omoara ori pleaca si-l lasa in bezna lui.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

eu urasc soricelul de la apple. e praf! cel mai prost produs al lor. de ce nu se paote desface mai usor ptr a fi curatat? e singurul lucru ce ma deranjeaza…a si ma mai deranjeaza ca e prea frumos pe langa cum am eu in casa momentan :D

Semnătură 

just !

1 din 3
1