Salutare la toti useri sunt utilizator de mac de proape o luna sunt super multumit de mac nu vreau sa ma mai intorc la windows am renuntat la tot ce era pe windows dar acuma ca e sfarsit de luna si trebuie sa fac actele m-am lovit de o problema inainte detineam un laptop dell care rula cu windows si foloseam un program care ma ajuta sa fac registru de casa si NIR-uri acuma a venit timpul sa fac actele si m-am tot invartit pe site-ul oficial cre ofera SAGA C.(este program de contabilitate, este free) si nu au varianta pentru mac os x cum fac sa il foosesc pe mac sau este vreo alternativa pentru mac?? Am incercat sa intru pe forumul de pe pagina lor dar imi spune ca nu pot sa intru decat daca am abonament lunar :(
Doar daca instalezi Windows prin Bootcamp si asta numai daca ai Mac bazat pe procesor Intel. Vezi in Wiki cum se instaleaza Windows prin Bootcamp. Mai poti utiliza si virtualizatoare ce si Parallels sau VMWare Fusion, dar acestea sunt pe bani. Evident iti trebuie si un Windows.
Salutare intradevr am un macbook bazat pe intel core2duo 2ghz o metoda mai simpla fara sa instalez windowsul nu exista?? un emulator in care sa ruleze programele de windows fara sa instalez windowsul nu exista??
Exista, dar e problematic: CrossOver.
Dar n-ar trebui sa te temi de celelalte doua. Se instaleaza usor, nu ocupa prea mult spatiu, se integreaza usor in OS X. La CrossOver poti avea surpriza ca sticlele (botles) sa nu se umple bine cu lichidul ala de soft.
oameni buni am stat m-am sucit pe toate partile si am ajuns la concluzia urmatoare un hdd extern instalez pe el windows cu boot camp si s-a rezolvat problema pentru ca acuma am observat ca sunt mai multe programele de gestiune pe care capetele seci care fac softuri pentru finantze si banci nu au facut versiuni pentru mac os x. o sa va mai deranjez sa ma indrumati cum sa instalez windowsul pe un hdd extern-USB cu boot camp.
Salutare la toti useri sunt utilizator de mac de proape o luna sunt super multumit de mac nu vreau sa ma mai intorc la windows am renuntat la tot ce era pe windows dar acuma ca e sfarsit de luna si trebuie sa fac actele m-am lovit de o problema inainte detineam un laptop dell care rula cu windows si foloseam un program care ma ajuta sa fac registru de casa si NIR-uri acuma a venit timpul sa fac actele si m-am tot invartit pe site-ul oficial cre ofera SAGA C.(este program de contabilitate, este free) si nu au varianta pentru mac os x cum fac sa il foosesc pe mac sau este vreo alternativa pentru mac?? Am incercat sa intru pe forumul de pe pagina lor dar imi spune ca nu pot sa intru decat daca am abonament lunar :(
multumesc mult baieti nu ma asteptam sa ma mai bage cineva in seama dupa atata timp Invoice3 este super tare iar smart bil am mai lucrat cu el dar pe windows nu stiam ca au facut si varianta de mac ospana una alta am invatzat sa ma descurc cu ce imi pune la dispozitie appel si am facut un formular in Numbers am introdus niste formule si gata salvam factrile in format pdf ca sa tin o baza de date si gata dar deacuma trebuie sa ne modernizam :D o sa le testez pe amandoua sa vad care e mai bun
Dacule,
Sa-ti dea Cel de Sus sanatate si bere rece!
Am luat la testare programul, sincer, este excelent! N-am reusit sa ii gasim nici o galca! Este exact ce aveam nevoie. Bine ar fi sa mai scoata si altii de la noi programe pentru OS…
Salutare, vad ca nimeni nu a mai postat de mult timp pe tema asta, azi am cautat si eu, de nevoie, dupa un programel, si am dat peste asta: http://www.manager.io/, l-a testat cineva, merita sa-mi bat capul cu el.
Multumim de link, au trecut ani de atunci si au tot aparut diverse aplicatii de mac os, am folosit alte instalate in crossover, dar principala alternativa a fost excelul in care mi-am facut multe chestii de genul: formular de factura cu calcul automat, formular de scadenta a platilor cu a ertizare pe e-mail….. Singura chestie nasoala e ca trebuia sa tii evidenta tu a numerelor de factura, chitanta…..