Cu placere. Vroiam sa fac eu topicul asta cand era totul gata, si linkul permanent.
Numele asta e chiar bun, am sa-l schimb, si facem si DEX Online daca ma prind cum.
Da, felicitari si multumiri celor implicati.
Intrebare: exista astfel de dictionare si pentru alte limbi (franceza, italian, turca etc) ce pot fi atasate la dictionary.app?
PS: are un mic buguleț deocamdata: ca sa apara rezultatele si in Spotlight, trebuie deselectat si apoi selectat din nou in preferintele lui Dictionary.app.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
Acum merge. Cel anterior crăpa. Am încercat și în alt user (admin), curat și la fel…
10.5.8.
Am zis că o fi ceva de la mine, oricum trebuie să reinstalez sistemul.
Are 2 ani, e o clonă a sistemului de pe G5 pus pe hardul din Mac Pro (hehehehe, zi asta unui uindozar…)
acum merge nu mai crapa dar nu sunt multe din cuvinte. nimic cu e, f, h, i, j si multe altele (nu le mai insir aici..) sa inteleg ca e ceva de la leopard?
Felicitarile si multumirile mele merg catre .ral:cr, dar si catre VlAdLitteram, care a pus o intrebare pe care unii au trimis-o blazat la plimbare…
Dacă aluzia e la mine, mai bine tăceai. Dacă nu e la mine, poate e mai bine să fii mai specific.
Dacă e varianta 1, nu „l-am trimis blazat la plimbare”, i-am propus ferm să vină cu soluții, nu cu vorbe. Și am avut dreptate: iată că cineva vine cu soluții. Reale.
Oricum eu „poluez acest forum” și, conform unor adînci vorbe de duh ale unui admin, altero parcă, „bă, ne mai bate mult ăsta la cap cu problema lui”. ăsta eram eu, problema cea din primăvară.
Cu placere. Vroiam sa fac eu topicul asta cand era totul gata, si linkul permanent.
Numele asta e chiar bun, am sa-l schimb, si facem si DEX Online daca ma prind cum.
Doamne ferește, nu vreau să-ți „fur” drepturile, am dorit doar să știe lumea că se muncește la așa ceva și, dacă-s curioși, să-l testeze. La mine merge OK, nu face poc.
nu „l-am trimis blazat la plimbare”, i-am propus ferm să vină cu soluții, nu cu vorbe. Și am avut dreptate: iată că cineva vine cu soluții. Reale.
... show goes on. Acuma pe bune, Cattus, remember Cheshire. Ușor cu oul lui Columb pe scări, nu vă deranjați cu flori, s-au ocupat colegii , dar totuși, haideți să cădem de acord că idei + electrificare = veselie + antioxidanți, nu vorbe. Învățăm ceva nou în fiecare zi și ne bucurăm, și nu e mea, nu e a voastră, e a copiilor voștri și a copiilor copiilor lor în veacul vecilor blabla. Macul e și moșia mea de vreo niște ani, semăn și eu ba panseluțe ba dințișori, așadar fac/ spun ceea ce cred că am înclinația, ba chiar căderea să spun & fac. Creativitatea are nevoile ei, suficiența e contraproductivă: dacă ați urmărit discuția, ați observat că am făcut ce am știut, am oferit informație și sugestii, nu „propuneri ferme,” și am spus „vă rog” și „mulțumesc.“ Pe bune, chiar mulțumesc.
Cu toată simpatia (reală și cu desăvîrșire ne-ironică) pentru ursuzlîc și stima (idem) pentru expresivitatea tranșantă: dacă gluma pică drept miștocăreală, dacă un reproș calm se taxează ca „aluzie” cu prezumția că ar fi „mai bine“ să tacă unu’-altul, atunci mă întreb dacă neajunsurile „fermității” sînt la fel de clare ca prerogativele. Scurtul citat „cu problema” pe care îl dați, al cărui ton mi se pare și mie, ca și dv., oarecum neplăcut, îmi îngăduie să presupun că va fi avut loc pe-aici un schimb de fermități – q.e.d., om ciocni un pahar pe tema asta și gata
Veste: între timp s-a bucurat și Cătălin Frâncu de surpriza asta și mă întreabă ce-cum-de-unde să treacă în Panteonul cu unelte de la dexonline.ro. I-am dat coordonatele, și sper să dea și el pe-aici, poate îi dați un semn la contacte, pe dexonline.ro.