In regulament scrie ca un topic nu se sterge fara explicatii.
Topicul meu in care anuntam o escrocherie cu un produs Apple a fost sters. As dori sa stiu de ce.
Nu vrem ca oamenii sa afle cine ii poate trage pe sfoara?
Probabil sa fie punctul 22 din regulament? ai postat CNP-ul teparului, iar din cate stiu asta e o informatie de caracter personal care e aparata prin lege.
Ai primit teapa, si eu am primit teapa anul trecut cu mac-ul pe care inca il folosesc, asta e se mai intampla, si e bine ca incerci sa faci public lucrul asta, dar nu cred ca ai voie sa comunici CNP-ul teparului decat politiei.
Topicul meu in care anuntam o escrocherie cu un produs Apple a fost sters. As dori sa stiu de ce.
nu ai dovedit nimic, multe vorbe .. mult de citit. in locul vanzatorului ma intalneam cu tine iti dadeam banii inapoi dupa care iti dadeam si o mama de bataie..asta pentru ca esti femeie si nu iti poti rezolva problemele asa cum trebuie rezolvate. cum dumnezo iti permiti tu sa dai datele personale ale omului ? e plina romania de destia ca tine..
Eu consider ca forumul nu are nevoie de “agitatii” de genul.
Chiar ne pare rau pentru intamplarea ta, daca vrei sa faci dreptate, propun sa sa o faci pe partea legala. Cat despre CNP, nu ai voie sa divulgi informatii personale a unei terte, e ilegal.
Cum e topicul cu macuri furate as vrea sa vad unu cu tepari, as avea si eu de pus pe unu din Oradea. Ceva scurt si la obiect, fara cnp pt ca oricum nu ajuta la nimic. Iar tu data viitoare nu mai cumpara laptopuri fara sa le vezi, mai ales daca au pret dubios.
nu ai dovedit nimic, multe vorbe .. mult de citit. in locul vanzatorului ma intalneam cu tine iti dadeam banii inapoi dupa care iti dadeam si o mama de bataie..asta pentru ca esti femeie si nu iti poti rezolva problemele asa cum trebuie rezolvate. cum dumnezo iti permiti tu sa dai datele personale ale omului ? e plina romania de destia ca tine..
Dan Puf, te rog tonul mai jos. Eu ma mir ca mai ai acces pe aici, cu aceasta agresivitate.
Recunosc ca am gresit dandu-i datele personale, nu am citit bine regulamentul. Voi posta din nou, doar cu numele.
Simti nevoia sa-i aperi pe toti aia carora li se fac sesizari, pentru ca au facut si altii pentru tine? Saracii escroci, cum li se expune numele nevinovat in public…
Nu inteleg de ce tot ala tzepuit e de vina. Corect ar fi sa ma vad cu el, sa-mi dea banii si dupa aia EU sa-i dau o mama de bataie.
Si cum trebuie rezolvate problemele, in opinia ta, in tara asta? Crezi ca as fi pierdut timp pentru asta daca nu era o chestiune serioasa si existau alte solutii?
huk, fii drept: daca stergi un topic despre un tepar,
sterge toate topicurile despre tepari.
De ce discriminam unii tepari si unele din victimele lor?
Daca stergi un topic la cererea initiatorului,
(topicul cu Noumax Cluj ... trist), poti sterge orice topic,
la cererea initiatorului, sau dupa bunul plac…
huk, fii drept: daca stergi un topic despre un tepar,
sterge toate topicurile despre tepari.
De ce discriminam unii tepari si unele din victimele lor?
Daca stergi un topic la cererea initiatorului,
(topicul cu Noumax Cluj ... trist), poti sterge orice topic,
la cererea initiatorului, sau dupa bunul plac…
daca tu ai plecat de la noumax in conditiile in care ai plecat nu inseamna ca sunt nasoli..
asta asa extra
lumea tre sa stie cine ai fost acolosi de ce ai plecat
spui tu mai departe ?
Dan, culmea e ca am fost de partea Noumax-ului in topicul cu tristetea !!
Chiar te rog sa vorbesti cu baietzii de la Cluj, sa-ti spuna daca ii mai ajut,
la doi ani dupa ce am plecat.
Cariera la care faci referire este descrisa pe blogul meu personal, si e publica.
Ceea ce eu contest la admini, in calitate de fondator, este o dreptate aplicata
discretionar, lucru cu care ne-am obisnuit deja in Romania.
Are legatura doar cu faptul ca sint varsator, nu cu faptul ca am lucrat la iStyle,
la Noumax. Si eu sustinut candva iStyle pe MacUser, o intalnire nationala, in 2007,
s-a facut chiar la ei in sediu. Chiar si ultima intalnire nationala MacUser s-a facut,
printr-un miracol, in aceeasi curte in care Noumax avea magazin. Aici la Cluj.
Simpatia adminilor fata de MacUser e cunoscuta. Fosta mea simpatie fata de iStyle,
vesnica antipatie fata de Iris, Apcom, sint cunoscute si recunoscute.
Eu pledez aici pentru dreptate deplina. In baza gestului adminului de a sterge topicul cu
Noumax, oricare din noi poate cere stergerea oricarui topic. S-a creat un precedent.
Din cate stiu, nu ne cunoastem personal. Am vorbit parca la telefon de cateva ori.
Senzatia mea matinala este ca faci un atac la persoana. Demersul meu logic ar fi dus
si la stergerea topicurilor care te vizeaza. Pentru mine esti o persoana nevinovata,
nu mi-ai gresit cu nimic.
Dar, vorba lui huk, “daca tu faci un bine, oricine poate sa faca un rau”
vărsător sunt și eu!
și am memorie de elefant…
și nu cred că sunt discreționar cu cineva
dar vorba rabinului - fiecare are dreptate, însă atât timp cât doar unii sunt răspunzători în condițiile legii, dreptatea lor e mai mare!
punct
@dacuburebista
Stiam ca esti varsator, ne cunoastem de 12 ani,
in toamna lui 2008 aveai versuri frumoase pe blog.
Oricand vrei sa depanam amintiri de elefanti macuser, sint prezent
@admins
Repet o chestie foarte clara: regulamentul vostru trebuie aplicat in
mod egal tuturor utilizatorilor: toti teparii, toate victimele, toate topicele.
Hamilton s-a turat singur in cadrul topicului, a fost incoerent cu numarul de suruburi,
disparute, furate, gasite, ventilatorul crapat, care n-a mai fost crapat.
A gresit, isi cerea scuze, era iertat. Am stiut si stiu sigur ca acuzatiile
lui fata de Noumax Cluj au fost exagerate.
Explicati-mi in public sau privat de ce topicele despre dan puf au ramas in picioare,
iar cel initiat de dalikkk a fost sters.
Argumentul cu CNP-ul nu sta in picioare. Puteati sa editati postul, fara CNP.
Stergerea CNP-ului este obligatorie atunci cand partea vatamata o solicita in mod expres,
nu cand se sesizeaza vreun macuser…
Sintem in 2015, Noumax si IRIS nu sint inregistrate nici in zi de azi
la ANSPDCP, aia cu datele personale ...
iStyle sint, dar numai din 2013… 2 companii care azi nu mai exista.
Despre exportul de date personale, va las sa aflati singuri.
Sinteti responsabili in fata legii atunci cand refuzati sa indepliniti o cerinta legala.
Nu va ia nimeni la rost daca lui dan puf nu ii place CNP-ul meu publicat pe macuser.
Va poate lua cineva la rost daca eu cer stergerea CNP-ului, si nu va conformati.
Cu Noumax Cluj si eu am patit-o cu ventilatorul neprins in suruburi si cu HDD tot neprins decse balanganea in el, cand il intorceam sau miscam se auzea cu se misca in el. Am facut poze si direct la Cook cu reclamatia, in 24 de ore m-a sunat o doamna de pe acolo, au contactat si Noumax care au acceptat sa remedieze problema pe banii lor de transport.