De când cu problemele majore pe care le are Yahoo!, mă gândesc să îmi închid contul de mail de la ei, cu toate bătăile de cap pe care le poate genera…
M-ar interesa dacă folosește cineva o altă altenativă viabilă în afară de Gmail sau Outlook pentru clientul de mail de pe Mac ? Niciunul nu îmi dă încredere…în plus, am ca Apple ID o adresă de mail Yahoo! pe care probabil va trebui să o schimb și nu pot folosi o adresă de tip @icloud.com.
Daca nu-ti inspira incredere fa-ti mail pe propriul domeniu, dar o sa platesti. Deci oricum ai face tot platesti ceva, depinde daca vrei sa-ti bati si capu.
De ce nu este de incredere aplicatia nativa Mail de pe mac? Eu o folosesc fara probleme cu conturi de gmail, pentru ca contul de yahoo a fost spart acum citiva ani. Configurarea este simpla, ai de scris numele contului si introduci parola. Se face din Settings.
De ce nu este de incredere aplicatia nativa Mail de pe mac? Eu o folosesc fara probleme cu conturi de gmail, pentru ca contul de yahoo a fost spart acum citiva ani. Configurarea este simpla, ai de scris numele contului si introduci parola. Se face din Settings.
Aplicația nativă o folosesc, nu asta e problema, dar vreau să anulez/schimb Yahoo! și nu l-aș schimba cu Gmail…
Nu, nu l-am inchis.
Am anuntat prietenii sa nu mai imi scrie pe ala si am schimbat login mail la toate site-urile / serviciile / etc pe noua adresa de outlook.
Deci doar spam ar trebui sa mai primesc pe Yahoo!. Probabil il mai tin deschis inca ~6 luni just to be sure ca nu primesc important stuff acolo.
Eu am inchis contul acum 5 ani ...din cauza puzderiei de spamuri ce veneau….pare rau de contul Flicker care numai pot folosi fara Yahooo,cand inchizi contul iti da o perioada de eventuala razgandire ca sa revii…
Folosesc Apple mail pentru toate si cateodata gmail ...pentru contul US iTunes
Peste 90% din conturile de Spammeri care se inregistreaza pe macuser.ro au email la @yahoo.com
Cred că voi modifica codul de la forum să nu mai permită înregistrarea de useri cu @yahoo.com.