ssd install in a mac pro 4.1
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

ati reusit sa instalati un ssd intr-un mac cu pricina? mentionez ca nu stiu de unde sa gasesc(cat mai ieftin si cat mai rapid - din tara eventual) un adaptor pentru ssd de la 2.5 mm la 3.5 cat e pentru rackul din mac pro.

sunt sigur ca ati mai intampinat problema aceasta, nu vreau sa cred ca sunt singurul care doreste sa instaleze un ssd intr-un mac pro.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

Pot să îți vând la 80 de lei, un adaptor pe PCI, pentru 2 SSD-uri de 2,5 mm pe care l-am folosit într-un MacPro 5.1. Nu îl mai folosesc, deoarece am trecut pe NVMe

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Ha, tocmai ce am vâzut în weekend-ul ăsta la cineva un MacPro care avea un SSD de 2,5” înfipt mintenaș în conectorul sata, stătea pur și simplu în aer smile
SSD-ul fiind ușurel îmbinarea era surprinzător de rigidă.

Altfel, orice adaptor de tipul ăsta merge bine mersi în rack-urile de auminiu din MacPro.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Sunt SSD-uri cu carcasa metalica care sunt mai grele, cele cu carcasa de plastic sunt pe la 50 de grame si se pot pune direct fara adaptor, eventual il agati cu niste banda adeziva.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Baia Mare
Macuser din: 10.01.11

HDD-urile (și SDD-urile) mele stau prinse cu un șnur elastic (de la mercerie) - vezi imaginea atașată  - de ani buni (cred că cel mai vechi are ~10 ani).
  - inițial ideea era să nu se transmită vibrațiile produse de HDD
  - în ultimii 10 ani am pierdut 2 HDD-uri (0 SSD), posibil legat și de faptul că nu’s prinse într-o structură rigidă ? - la SSD nu-i cazul
  - sunt alimentate non-stop (câteva știu sigur ca au setat spin down ...)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09
rlodina - 07 Februarie 2019 01:36 PM

HDD-urile (și SDD-urile) mele stau prinse cu un șnur elastic (de la mercerie) - vezi imaginea atașată  - de ani buni (cred că cel mai vechi are ~10 ani).
  - inițial ideea era să nu se transmită vibrațiile produse de HDD
  - în ultimii 10 ani am pierdut 2 HDD-uri (0 SSD), posibil legat și de faptul că nu’s prinse într-o structură rigidă ? - la SSD nu-i cazul
  - sunt alimentate non-stop (câteva știu sigur ca au setat spin down ...)

Crazy smile

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K