Si pe mine ma intriga articolele de pe prima pagina. Ar trebui sa fie permisa postarea de catre orice utilizator, eventual sa fie verificata de un admin inainte de publicare.
Am remarcat si eu destul de demult bug-ul…
Referitor la activitatea Admin, cred ca pur si simplu nu mai pot sa aloce timp din punct de vedere psihic.
Poate ca mai e ceva: forumul a devenit destul de rar populat cu intrebari / probleme. Explicatia cred ca e simpla: sa gasesc atatea raspunsuri instant la probleme pe diverse site-uri incat membrii forumului prefera sa caute o solutie instant decat sa astepte un raspuns de la un alt forumist.
Si mai e o problema: pana acum noi (si eu, evident) am “exploatat” forumul… Intelegeti ce vreau sa spun, nu-i asa?
Poate ar mai fi ceva: incet-incet principalii contributori la forum s-au retras in gaoacea lor (iar multi au si parasit Romania, si, cred eu, au alte prioritati).
Pacat, nu stiu cine ar dori / ar putea sa preia stafeta sau macar sa dea o mana de ajutor adminilor…
Nu stiu de ce va mai bateti capul cu forumul.
Este atat de vechi si atat de prost facut management-ul incat simt ca e un site al Guvernului unde nimic nu mai merge cum trebuie.
Ignoranta si refuzul de a trece pe o platforma noua gen vBulletin sau IPB, a facut ca acest forum sa nu mai fie atat de vizitat, atat de discutat.
Pacat.
- Vrea cineva sa posteze chestii pe prima pagina ? Spuneti.
- Bug-uri da, le uram si noi. Inainte se mai reparau dupa ce faceam “neshte” artificii in interfata de management. Acuma nu mai vor.
- Software-ul de forum existent este un $%$#@^
Mai mult de atata, este un #@%@#$ ne-supportat.
Si pe care am platit bani grei.
Dar magarii de la ElisLab au decis ca modulul de forum NU este suportat pentru migrare la o versiune mai noua de Expression Engine. Nu conteaza ca plateam suport pt el.
Asa ca am dat sfoara in tara aici pe forum dupa cineva care s-ar pricepe sa migreze forumul la o versiune noua de Expression Engine sau la alt software de forum.
- Cineva s-a oferit sa incerce sa migreze baza de date a forumului la un alt software de forum. Dupa ce a vazut cat de prost este facuta, s-a lasat pagubas.
- Am oferit bani pentru cine vrea sa faca migrarea. S-a oferit un baiat, a cerut o copie a bazei de date a forumului, i-am dat una din care am sters toate adresele de email, numele, parolele si mesajele private. A luat avansul si a disparut. Ghici ce ii trebuia lui de fapt.
Daca trecem noi (care nu ne pricepem bine la PHP) la vBulletin sau IPB, va trebui sa incepem totul de la zero - incluzand lista de useri.
Daca se ofera cineva sa ne dea un programete cu care sa extragem din Expression Engine lista de useri, setarile lor si hash-ul de parola si sa le introducem in noul software de forum, vom putea lasa forumul curent ca read-only ca referinta.
Va deranjeaza cumva lipsa reclamelor clipitoare si a tracking-ului ?
Poate v-ati simti mai bine daca ati stii ca informatiile personale va sunt monetizate ? Multi ar vrea sa puna mana pe lista bogatanilor care-si permit sa cumpere produse apple.